Andrei locuiește pe bulevardul Daciei și dorește să își găsească un prieten nou de pe aceeași stradă. Fiind interesat de personalități puternice, el a studiat fiecare vecin în ultima săptămână și a asociat fiecăruia un scor, număr natural.
Spunem că un individ cu scorul are o personalitate mai puternică decât un individ cu scorul , dacă cel mai mare exponent care apare în descompunerea în factori primi a lui este mai mare decât cel mai mare exponent care apare în descompunerea în factori primi a lui . În cazul în care aceste valori sunt egale, atunci factorul prim maxim cu exponentul maxim din trebuie să fie mai mare decât factorul prim maxim cu exponentul maxim din pentru ca primul individ să aibă o personalitate mai puternică decât al doilea. Dacă nici acest criteriu nu decide, atunci se consideră că individul cu scorul mai mare are o personalitate mai puternică.
Cerință
Dându-se , numărul de vecini ai lui Andrei, și scorurile asociate lor, să se determine scorul vecinului cu cea mai puternică personalitate.
Date de intrare
Pe prima linie se găsește un număr natural, (cu semnificația din enunț). Pe a doua linie se vor găsi numere naturale, al -lea dintre acestea reprezentând scorul vecinului .
Date de ieșire
Pe prima linie se va găsi un singur număr natural, reprezentând scorul persoanei cu care Andrei dorește să se împrietenească.
Restricții și precizări
- ;
- scorul oricărui vecin de-al lui Andrei .
Exemplul 1
stdin
6
864 540 972 432 27000 4802
stdout
972
Explicație
Cei mai mari exponenți sunt la numerele și . Dintre cele două numere, este scorul vecinului cu personalitatea cea mai puternică, conform celui de-al doilea criteriu.
Exemplul 2
stdin
4
45 81 27 50
stdout
81
Explicație
Cea mai puternică personalitate este a vecinului cu scorul , deoarece exponentul este mai mare decât ceilalți exponenți atunci când se compară personalitățile.
Exemplul 3
stdin
3
75 50 75
stdout
75
Explicație
Conform celui de-al treilea criteriu, vecinul cu scorul are personalitatea cea mai puternică.