Pregătindu-se pentru participarea la renumita tabără Petrozavodsk, The-Winner și restul echipei sale (care sunt irelevanți, singurul important fiind The-Winner) petrec mult timp în facultate, rezolvând diverse probleme de algoritmică. Acestora le place mult pizza, atât de mult încât atunci când primesc pizza, productivitatea echipei se dublează. Mai exact, când nu au pizza, echipa rezolvă o problemă pe oră, iar când primesc pizza rezolvă probleme pe oră.
Pentru fiecare dintre ultimele zile, se cunoaște programul petrecut în facultate de echipa lui The-Winner și dacă au primit sau nu pizza. Dacă ei primesc pizza, o primesc la începutul zilei și efectele sale durează pe tot parcursul zilei.
Cerință
Totuși, deoarece pizza nu este gratis, antrenorul lor vrea să vadă dacă a meritat să le plătească mâncarea. Pentru a se convinge de acest lucru, vrea să știe câte probleme a rezolvat echipa în ultimele zile.
Date de intrare
Pe prima linie se găsește un singur număr natural, (cu semnificația din enunț). Pe următoarele linii se găsesc câte trei numere naturale, , și . Primele două reprezintă ora la care echipa începe rezolvarea în ziua respectivă și ora la care se opresc din rezolvare în ziua respectivă, iar al treilea număr este fie , caz în care ei nu au primit pizza în acea zi, fie , caz în care antrenorul lor le-a cumpărat pizza în acea zi.
Date de ieșire
Pe prima linie se va găsi un singur număr natural, reprezentând numărul de probleme rezolvate de echipă în ultimele zile.
Restricții și precizări
- ;
- ;
- .
Exemplu
stdin
7
10 15 0
8 20 1
13 14 0
13 14 1
10 12 0
10 17 1
0 0 1
stdout
48
Explicație
În zilele , și ei nu au primit pizza, deci se va aduna la răspuns . În restul zilelor ei primesc pizza, deci se va aduna la răspuns . În total, The-Winner și echipa lui au rezolvat de probleme.