La ONIGIM 2013 participă elevi de clasa a V-a având ca id-uri, în ordine, numerele naturale de la la . Anul acesta organizatorii au afişat la clasa a V-a toate punctajele distincte obţinute de elevi, în ordine strict crescătoare , , , , şi un şir de valori , , , , unde reprezintă numărul de elevi care au punctaje strict mai mici decât punctajul elevului având id-ul ().
Cerință
Cunoscând numărul de elevi (), numărul de punctaje distincte () obţinute de elevii de clasa a V-a, punctajele , , , , în ordine strict crescătoare, şi valorile , , , cu semnificaţia din enunţ, să se scrie un program care determină:
- Punctajul obţinut de fiecare elev în ordinea crescătoare a id-urilor.
- Numărul de distincţii acordate de organizatori. Numărul de distincţii este egal cu numărul de elevi care au obţinut cele mai mari trei punctaje distincte.
- Numărul maxim de elevi care au obţinut acelaşi punctaj.
Date de intrare
Fişierul de intrare onigim.in
conţine pe prima linie numerele naturale şi reprezentând numărul de elevi, respectiv numărul de punctaje distincte obţinute de elevi. Pe a doua linie sunt numere naturale în ordine strict crescătoare , , , reprezentând punctajele distincte obţinute de elevi, şi pe a treia linie sunt numere naturale , , , , unde reprezintă numărul de elevi care au punctaje strict mai mici decât punctajul elevului cu id-ul .
Date de ieșire
Fişierul de ieşire onigim.out
va conţine trei linii. Pe prima linie se află numere naturale , , , reprezentând punctajele obţinute de cei concurenţi ( - punctajul concurentului cu id-ul ), pe a doua linie se află un număr natural reprezentând numărul de distincţii acordate de organizatori, pe a treia linie se află un număr natural reprezentând numărul maxim de elevi care au obţinut acelaşi punctaj.
Restricții și precizări
- ;
- , ();
- , ();
- ;
- Pentru prima cerinţă rezolvată corect se acordă din punctaj; pentru a doua cerinţă rezolvată corect se acordă din punctaj; pentru a treia cerinţă rezolvată corect se acordă din punctaj;
- Răspunsurile la cele trei cerinţe vor fi scrise exact pe linia indicată; în cazul în care nu cunoaşteţi rezolvarea la una dintre cerinţe, pe linia respectivă se va scrie valoarea ;
- Fiecare linie din fişierul de intrare se termină cu caracterul sfârşit de linie.
Exemplu
onigim.in
6 4
100 150 175 200
4 2 0 0 3 4
onigim.out
200 150 100 100 175 200
4
2
Explicaţie
Sunt elevi care au punctajul mai mic decât punctajul elevului cu id-ul , elevi cu punctajul mai mic decât punctajul elevului cu id-ul , etc.
Cele mai mari punctaje sunt obţinute de elevi.
Numărul maxim de elevi care au acelaşi punctaj este .