Gigel, mare amator de probleme de matematică şi informatică, a observat că unele numere prime au o proprietate interesantă: orice cifră ar elimina dintr-un astfel de număr, numărul obţinut este tot număr prim. A numit astfel de numere numere extraprime. De exemplu, numărul este un număr extraprim: el este număr prim şi, în plus, dacă eliminăm cifra , obţinem , care este prim; dacă eliminăm , obţinem , care este prim; dacă eliminăm , obţinem , care este şi el număr prim.
Cerință
Spunem că este între şi dacă . Fiind date două valori naturale şi , să se determine câte numere extraprime există între şi , precum şi cel mai mic şi cel mai mare număr extraprim dintre şi .
Date de intrare
Pe prima linie a fişierului de intrare extraprime.in
se găsesc cele două valori naturale şi , separate printr-un spaţiu.
Date de ieșire
Fişierul de ieşire extraprime.out
va avea linii. Pe prima linie se va scrie un număr natural reprezentând numărul de numere extraprime dintre şi . Pe linia a doua a fişierului de ieşire se va scrie cel mai mic număr extraprim dintre şi , iar pe linia a treia a fişierului de ieşire se va scrie cel mai mare număr extraprim dintre şi .
Restricții și precizări
- ;
- Numărul nu este prim;
- Pentru datele de test există întotdeauna soluţie;
- Răspunsurile la cele trei cerinţe vor fi scrise exact pe linia indicată; în cazul în care nu cunoaşteţi rezolvarea la una dintre cerinţe, pe linia respectivă se va scrie valoarea ;
- Pentru numărul de numere extraprime scris corect se va acorda din punctaj; pentru determinarea şi afişarea corectă a celui mai mic număr extraprim se va acorda din punctaj; pentru determinarea şi afişarea corectă a celui mai mare număr extraprim se va acorda din punctaj;
- fiecare linie din fișierul de intrare se termină cu caracterul sfârșit de linie.
Exemplu
extraprime.in
10 100
extraprime.out
4
23
73
Explicaţie
Se află numere extraprime mai mari decât şi mai mici decât : , , şi .