La concursul de informatică participă concurenți. Se știe clasamentul în momentul în care s-a defectat conexiunea dintre ranking și serverul de evaluare. Apoi s-au mai aflat că la concurenți le-a crescut punctajul.
Cerință
Fiind date aceste valori, sa se determine câți dintre concurenți ar putea fi pe primul loc.
Date de intrare
Pe prima linie a fișierului de intrare clasament.in
se află un număr , reprezentând numărul de concurenți. Pe linia a doua se află numere, separate prin câte un spațiu, în ordine descrescătoare, reprezentând punctajele celor concurenți (clasamentul) în momentul defectării conexiunii.
Pe linia a treia se află valoarea .
Pe linia a patra sunt, separate prin câte un spațiu, valorile cu care au crescut punctajele pentru concurenți (nu se știe la care).
Date de ieșire
În fișierul de ieșire clasament.out
se va scrie un singur număr, reprezentând numărul de concurenți care pot fi la final pe locul 1. Un concurent poate câștiga dacă există o modalitate de a distribui cele punctaje astfel încât el să aibă punctajul strict mai mare ca al fiecăruia dintre ceilalți.
Restricții și precizări
- Punctajele date sunt numere date cel mult egale cu .
Exemplu
clasament.in
4
5 3 2 1
3
1 3 1
clasament.out
2
Explicație
Există o modalitate de a distribui cele trei punctaje astfel încât primul concurent să câștige și există, de asemenea, o modalitate de a distribui cele trei punctaje încât și al doilea concurent să câștige.