Ramagana

Time limit: 0.15s Memory limit: 2MB Input: ramagana.in Output: ramagana.out

De când s-a mutat la Slatina, Ioana învață câte un lucru nou în fiecare zi. Recent, a început să scrie recenzii la toate filmele pe care le vizionează pentru a le trimite la ziarul local. Singura problemă sunt cerințele foarte ridicate ale ziarului, care nu dorește ca lucrările Ioanei să fie plagiate sau inspirate din alte surse sub nicio formă.

Tu, fiind cel mai bun prieten al Ioanei, vrei să o ajuți să își verifice lucrările cu mare atenție. Ioana a descoperit că ziarul refuză toate lucrările care conțin propoziții care au ca și anagramă o propoziție faimoasă dintr-o altă recenzie. Astfel, Ioana vrea să încerce 22 idei pe care tu trebuie să le testezi. Ea vrea să afle dacă 22 propoziții sunt anagrame pentru a își verifica astfel tot ce scrie.

Prima idee de a testa anagramele este să verifici dacă literele din propoziția Ioanei pot fi așezate într-o altă modalitate pentru a obține propoziția faimoasă. Cea de-a doua idee de a testa anagramele este prin verificarea cuvintelor din propoziția Ioanei și văzând dacă literele din ele pot fi așezate în așa fel pentru a obține cuvintele din propoziția faimoasă.

Cerință

Cunoscând propoziția Ioanei, cât și propoziția faimoasă, misiunea ta este să:

  1. Verifici dacă cele două propoziții sunt anagrame prin litere, conform primei idei.
  2. Verifici dacă cele două propoziții sunt anagrame prin litere cât și cuvinte, însemnând că toate cuvintele din propoziția faimoasă sunt la rândul lor anagrame ale cuvintelor din propoziția Ioanei, conform celei de-a doua idei.

Date de intrare

Pe prima linie a fișierului de intrare ramagana.in se găsește CC, valoarea care determină care dintre idei va trebui testată.
Pe cea de-a doua linie a fișierului de intrare se găsește TT, numărul de teste pentru problemă.
Pe următoarele grupe de câte două linii, se vor găsi propoziția Ioanei, respectiv propoziția faimoasă pentru fiecare test.

Date de ieșire

Fișierul de ieșire ramagana.out va conține T răspunsuri de DA sau NU pe linii individuale, corespunzătoare cu metoda folosită pentru a determina în cazul fiecărui test dacă propozițiile sunt anagrame sau nu.

Restricții și precizări

  • 1T100 0001 \leq T \leq 100 \ 000;
  • 11 \leq lungimea oricărui șir 100 000\leq 100 \ 000, dar toate cele TT lungimi adunate 200 000\leq 200 \ 000;
  • Două șiruri sunt anagrame dacă folosesc exact aceleași litere, indiferent de ordinea lor (slatina și tislana sunt anagrame);
  • Toate propozițiile sunt formate doar din spații și litere mici ale alfabetului;
  • Spațiile nu sunt luate în considerare pentru anagrame!
  • Pentru rezolvarea corectă a cerinței 11 se vor acorda 3030 de puncte;
  • Pentru rezolvarea corectă a cerinței 22 se vor acorda 7070 de puncte.

Exemplul 1

ramagana.in

1
3
haideti la slatina
shad alti iet liana
slatina
tislana
info oltenia
onia olten onfi

ramagana.out

DA
DA
NU

Explicație

În primele două exemple, toate literele din prima propoziție se găsesc și în cea de-a doua, deci acestea sunt anagrame.
În cel de-al treilea exemplu, litera o apare de 22 ori în propoziția Ioanei și de 33 ori în propoziția faimoasă, însemnând că cele două propoziții nu pot fi anagrame.

Exemplul 2

ramagana.in

2
3
haideti la slatina
shad alti iet liana
slatina
tislana
ana are mere
reme naa rea

ramagana.out

NU
DA
DA

Explicație

În primul exemplu, deși literele celor două propoziții coincid, cuvintele nu sunt anagrame între ele, deci răspunsul este NU.
În cel de-al doilea exemplu, avem un singur cuvânt în ambele propoziții, iar cele două sunt anagrame.
În cel de-al treilea exemplu, ambele propoziții au câte 3 cuvinte, reme este anagrama lui mere, naa este anagrama lui ana, iar rea este anagrama lui are.

Log in or sign up to be able to send submissions!