Cerință
Laura a dezvoltat recent o pasiune pentru şirurile de caractere generate aleator. Ca să o ajute să treacă mai uşor peste sesiune, prietenii ei s-au gândit să o înveselească şi i-au cumpărat un astfel de şir de lungime , conţinând doar litere mici ale alfabetului englez.
De dimineaţă, Laura a început să asculte muzică la radio şi a auzit cuvinte, toate având aceeaşi lungime , care i-au plăcut foarte mult. Aceste cuvinte sunt formate tot din litere mici ale alfabetului englez. Acum ea şi-ar dori să vadă, pentru fiecare cuvânt, dacă acesta apare ca subsecvență în şirul primit cadou. Cum cuvintele sunt destul de lungi, Laura nu este sigură că le-a auzit corect, dar este convinsă că nu a înţeles greşit mai mult de litere din fiecare cuvânt.
Aşadar, voi trebuie să îi spuneţi, pentru fiecare din cele cuvinte, dacă există o subsecvenţă de lungime în şirul primit cadou astfel încât cuvântul şi subsecvenţa să difere în cel mult poziţii.
Date de intrare
Pe prima linie a fişierului de intrare radio.in
se află numere întregi , având semnificaţia din enunţ. Pe următoarea linie, se află caractere neseparate prin spaţii ce reprezintă şirul primit cadou de fată. Pe următoarele linii, se află câte caractere neseparate prin spaţii, ce reprezintă cuvintele pe care Laura le-a auzit la radio (aşa cum le-a înţeles ea).
Date de ieșire
În fişierul de ieşire radio.out
va conţine linii. Pe linia , veţi afişa dacă există o subsecvenţă în şirul primit cadou de fată care să difere în cel mult de poziţii de al -lea cuvânt din fişierul de intrare, respectiv , în caz contrar.
Restricții și precizări
- Printr-un şir de litere
{a - z}
generat aleator se înţelege un şir în care pe fiecare poziţie, oricare dintre literele{a - z}
are aceeaşi probabilitate de apariţie. - Pentru din teste, .
- Pentru din teste, .
- Pentru alte din teste, .
- Toate testele vor respecta condiţia . Exemplul de mai jos nu respectă această restricţie şi nici nu este generat aleator, deoarece are ca scop înţelegerea enunţului.
Exemplu
radio.in
10 3 6 2
anaaremere
roaane
aareme
renere
radio.out
0
1
1
Explicație
Pentru cuvântul roaane
nu există nici o subsecvență în anaaremere
astfel încât cuvântul şi subsecvenţa să difere în mai mult de poziţii. Cuvântul aareme
apare exact în şirul dat, iar pentru renere
există subsecvenţa remere
faţă de care diferă printr-o singură poziţie.