De ziua orașului Suceava, primarul a decis să decoreze strada principală cu steaguri. Acesta a cumpărat steaguri roșii și steaguri albastre. Pentru fiecare steag știm înălțimea lui. Mai știm că acesta vrea ca steagurile de aceeași culoare să fie pe aceeași parte a străzii. În plus, acesta vrea să împerecheze câte un steag roșu cu un steag albastru, numărul de perechi fiind cât mai mare posibil. Definim discordanța unei împerecheri ca fiind diferența maximă în modul a înălțimilor steagurilor împerecheate. Primarul vă cere să găsiți discordanța minimă pentru a face orașul Suceava cât mai frumos.
Cerinţă
Se dau două numere întregi și , apoi numere (reprezentând înălțimile steagurilor roșii), apoi numere (reprezentând înălțimile steagurilor albastre). Afișați care este discordanța minimă.
Date de intrare
Fișierul de intrare steaguri.in
conține pe prima linie două numere întregi și separate printr-un spațiu. Pe a doua linie se vor afla numere naturale separate printr-un spațiu. Pe a treia linie se vor afla numere naturale separate printr-un spațiu.
Date de ieşire
În fișierul de ieșire steaguri.out
se va scrie pe prima linie rezultatul cerut.
Restricţii și precizări
- înălțimea unui steag
- Pentru teste în valoare de de puncte, .
- Pentru teste în valoare de de puncte, .
- Pentru teste în valoare de de puncte, răspunsul este maxim .
Exemplul 1
steaguri.in
2 3
9 10
4 9 10
steaguri.out
0
Explicație
Am luat perechile și .
Exemplul 2
steaguri.in
7 6
7 8 12 21 5 1 2
9 14 3 6 4 11
steaguri.in
3