teren

Time limit: 0.04s Memory limit: 2MB Input: teren.in Output: teren.out

În satul vecin există un teren agricol de formă dreptunghiulară împărțit în NMN \cdot M pătrate elementare identice, dispuse alăturat câte MM pe fiecare rând şi câte NN pe fiecare coloană. Rândurile sunt numerotate de la 11 la NN, iar coloanele de la 11 la MM. Un pătrat elementar situat în teren pe rândul RR și coloana CC este identificat prin coordonatele (R,C)(R, C).
Suprafețe dreptunghiulare din teren (formate fiecare din unul sau mai multe pătrate elementare alăturate) sunt revendicate de TT fermieri din sat, în calitate de moștenitori, pe baza actelor primite de la strămoșii lor. Pentru că au apărut și acte false, s-a constat că pot exista mai mulți fermieri care revendică aceleași pătrate elementare.
În cele TT acte ale fermierilor, suprafețele dreptunghiulare sunt precizate fiecare prin câte două perechi de numere (X,Y)(X, Y) și (Z,U)(Z, U), reprezentând coordonatele primului pătrat elementar din colțul stânga-sus al suprafeței (rândul XX și coloana YY), respectiv coordonatele ultimului pătrat elementar situat în colțul dreapta-jos al suprafeței (rândul ZZ și coloana UU).

Cerinţă

Scrieţi un program care să citească numerele naturale N,M,T,R,CN, M, T, R, C apoi cele TT perechi de coordonate (X,Y)(X, Y) și (Z,U)(Z, U) precizate în acte (corespunzătoare suprafețelor dreptunghiulare revendicate) și care să determine:

  1. numărul fermierilor care revendică pătratul elementar identificat prin coordonatele (R,C)(R, C)
  2. numărul maxim de fermieri care revendică același pătrat elementar
  3. numărul maxim de pătrate elementare ce formează o suprafață pătratică nerevendicată de niciun fermier

Date de intrare

Fişierul de intrare teren.in conţine pe prima linie un număr natural PP care poate avea doar valoarea 11, valoarea 22 sau valoarea 33. Pe a doua linie a fișierului sunt scrise cinci numere naturale N,M,T,R,CN, M, T, R, C, separate prin câte un spaţiu, cu semnificaţia din enunţ. Pe fiecare din următoarele TT linii ale fișierului sunt câte patru numere naturale nenule XK,YK,ZK,UKX_K, Y_K, Z_K, U_K, separate prin câte un spaţiu, reprezentând perechile de coordonate (XK,YK)(X_K,Y_K) și (ZK,UK)(Z_K,U_K) corespunzătoare terenurilor revendicate de cei TT fermieri (1KT1 \leq K \leq T).

Date de ieşire

Fişierul de ieşire teren.out va conţine pe prima linie un număr natural reprezentând numărul fermierilor care revendică pătratul elementar identificat prin coordonatele (R,C)(R, C) dacă cerința a fost 11, un număr natural reprezentând numărul maxim de fermieri ce revendică același pătrat elementar dacă cerința a fost 22, respectiv un număr natural reprezentând numărul maxim de pătrate elementare ce formează o suprafață pătratică nerevendicată de niciun fermier dacă cerința a fost 33.

Restricţii şi precizări

  • 3N,M1803 \leq N, M \leq 180
  • 3T1003 \leq T \leq 100
  • 1RN1 \leq R \leq N
  • 1CM1 \leq C \leq M;
  • 1XKZKN1 \leq X_K \leq Z_K \leq N şi 1YKUKM1 \leq Y_K \leq U_K \leq M pentru 1KT1 \leq K \leq T
  • Pentru rezolvare corectă a cerinţei 11 se acordă 20%20\% din punctaj, pentru rezolvarea corectă a cerinţei 22 se acordă 20%20\% din punctaj, iar pentru rezolvarea corectă a cerinței 33 se acordă 60%60\% din punctaj

Exemplul 1

teren.in

1
3 5 3 2 2
2 3 2 3
1 2 3 3
2 1 2 3

teren.out

2

Explicaţie

Pătratul elementar cu coordonatele R=2R = 2 și C=2C = 2 este revendicat de 22 fermieri.

Exemplul 2

teren.in

2
3 5 3 2 2
2 3 2 3
1 2 3 3
2 1 2 3

teren.out

3

Explicaţie

Pătratul elementar cu coordonatele (2,3)(2, 3) este revendicat de 33 fermieri (numărul maxim de revendicări).

Exemplul 3

teren.in

3
3 5 3 2 2
2 3 2 3
1 2 3 3
2 1 2 3

teren.out

4

Explicaţie

Sunt două suprafețe pătratice nerevendicate de niciun fermier, formate fiecare din numărul maxim de patru pătrate elementare. Acestea au coordonatele: (1,4)(1, 4) și (2,5)(2, 5) respectiv (2,4)(2, 4) și (3,5)(3, 5).

Log in or sign up to be able to send submissions!