Avem un șir format din cifre nenule precum și două numere naturale și . Putem efectua următoarea operație: alegem elemente aflate unul lângă altul în șir apoi selectăm dintre ele pe care le eliminăm. Cele cifre se așează una lângă alta formând un număr a cărui valoare ne interesează (cifrele nu își pot schimba ordinea relativă, adică se așează în ordinea crescătoare a indicilor lor în șirul inițial).
Trebuie să determinăm valoarea cu număr maxim de apariții pe care o obținem cu acest procedeu. Dacă sunt mai multe valori care apar de număr maxim de ori o vom alege pe cea mai mică. Două posibilități se consideră distincte dacă diferă prin indicele în șirul dat inițial al cel puțin uneia dintre cifrele de același rang în numerele asociate.
Date de intrare
Fișierul de intrare selectare.in
conține pe prima linie valorile , în această ordine, separate prin câte un spațiu. Pe linia a doua se află cele cifre, separate prin câte un spațiu.
Date de ieșire
Fișierul de ieșire selectare.out
va conține pe prima linie cea mai mică valoare care are număr maxim de apariții.
Restricții și precizări
Exemplul 1
selectare.in
8 4 0
2 1 2 1 2 1 2 3
selectare.out
1212
Explicație
Avem de selectat secvențe de câte cifre și nu trebuie să eliminăm nimic. Se formează numerele: , , , și . Avem două valori ce se pot forma și care apar de câte două ori și o valoare ce se poate forma o dată. Valoarea se poate forma de două ori și este cea mai mică dintre cele cu acest număr de apariții.
Exemplul 2
selectare.in
4 3 1
1 2 3 2
selectare.out
12
Explicație
Avem de selectat secvențe de lungime din care eliminăm o cifră, rămânând numere de două cifre. Acestea au valorile: . Toate aceste valori se formează o singură dată. Afișăm așadar valoarea cea mai mică: .
Exemplul 3
selectare.in
5 4 2
1 1 1 1 1
selectare.out
11
Explicație
Evident că valoarea obținută nu poate fi decât . Ea se poate obține de ori, cu cifrele de pe pozițiile: .