case

Time limit: 0.01s Memory limit: 4MB Input: case.in Output: case.out

Păcală tocmai a fost ales primar în satul Păcălici. Cum în satul lui nu locuiesc decât familii care au o legătură de rudenie cu noul primar, Păcală s-a gândit să numeroteze casele astfel încât să știe ce legătură de rudenie are cu un membru al familiei ce locuiește în acea casă, și câți barbați, femei și copii locuiesc în fiecare casă.

Astfel toate casele au un număr format din 44 cifre, unde prima cifră (de la stânga la dreapta) reprezintă gradul de rudenie cu Păcală (pot fi rude de gradul 1, 2 sau 3), a doua cifră reprezintă numărul de bărbați ce locuiesc în acea casă (pot fi maxim 66 bărbați), a treia cifră reprezintă numărul de femei (pot fi maxim 66 femei) și în fine ultima cifră a numărului reprezintă numărul de copii (maxim 99) ce aparțin familiei din acea casă.

Cerință

Știindu-se numărul de case din satul lui Păcală, precum și numerele caselor să se afișeze câte familii au legătură de rudenie de gradul 1, 2 și 3 cu Păcală, precum și numărul de bărbați, femei, respectiv copii care trăiesc în satul lui Păcală.

Date de intrare

Fișierul de intrare case.in conține pe prima linie un număr natural nn reprezentând numărul de case. Pe următoarele nn linii sunt specificate numerele caselor, câte o casă pe o linie.

Date de ieșire

Fișierul de ieșire case.out va conține pe prima linie numărul de rude de gradul 1, pe linia a doua numărul de rude de gradul 2, iar pe linia a treia numărul de rude de gradul 3. Pe cea de a patra linie va fi scris numărul de bărbați, pe a cincea numărul de femei, iar pe ultima linie numărul de copii.

Restricții și precizări

  • 1n501 \leq n \leq 50

Exemplu

case.in

6
1232
3215
2345
1325
3459
1123

case.out

3
1
2
15
17
29

Log in or sign up to be able to send submissions!