Există candidați la alegerile prezidențiale. Fiecare dintre cei candidați știe exact cu cine va vota. O persoană poate vota o singură altă persoană (se poate vota și pe sine). Scopul tău este să creezi confuzie între candidați. Pentru asta, ai dreptul să le interzici la cel mult dintre candidați să participe. Atunci când un candidat este eliminat, toți candidații care ar fi votat cu el votează cu persoana cu care ar fi votat candidatul eliminat (deoarece au încredere în decizia sa). Dacă cel eliminat ar fi votat cu sine sau era INDECIS, toți cei care ar fi votat cu el devin INDECIȘI.
Pe scurt, dacă votează cu și votează cu , după ce îl elimini pe , va vota cu . Dacă votează cu și votează cu , după ce îl elimini pe , va deveni INDECIS. De asemenea, dacă votează cu și este INDECIS, după ce îl elimini pe , va deveni INDECIS. Un candidat este considerat DECIS dacă NU este eliminat și NU este INDECIS.
Cerință
Pentru fiecare de la la , se cere numărul minim de candidați DECIȘI pe care îi putem avea dacă am elimina candidați.
Date de intrare
Pe prima linie a fișierului de intrare politic.in
se va afla numărul natural , reprezentând numărul de candidați. Urmează linii. Pe linia , se va afla un număr natural, reprezentând candidatul cu care votează candidatul cu numărul .
Date de ieșire
Fișierul de ieșire politic.out
va conține linii. Pe linia , se va afișa un singur număr natural, reprezentând numărul minim de candidați deciși în cazul în care eliminăm candidați.
Restricții și precizări
- Pentru teste în valoare de puncte, .
- Candidații sunt indexați de la .
Exemplu
politic.in
6
2
6
2
5
5
5
politic.out
3
2
0
0
0
0
Explicație
Eliminând candidatul , candidații și devin indeciși, așa ca rămân doar candidați deciși (, și ). Eliminând în continuare candidatul , candidatul devine indecis fiindcă era indecis. Astfel, doar și rămân deciși. Eliminând candidatul , nu mai rămâne niciun candidat decis.