suporter

Time limit: 0.5s
Memory limit: 128MB
Input: stdin
Output: stdout

Anul acesta XB s-a decis să devină microbist și în sfârșit a început și el să se uite la Liga 1 (i se zice SuperLiga, dar cu toții știm cât de super e de fapt). Astfel, ca să se poată bucura de cât mai multe succese, XB a decis să se familiarizeze cu cum funcționează forma unor echipe și și-a creat propriul campionat cu nn echipe și mm etape, știind pentru fiecare echipă ii câte puncte obține în fiecare etapă jj, și anume scorijscor_{ij}.

Totuși, omul nostru este suporter de rezultat și, deși în fotbal loialitatea ar trebui să însemne mai mult, el nu concepe să rămână alături de aceeași echipă chiar și la greu, astfel că el își poate schimba echipa favorită de cel mult kk ori într-un sezon (el înțelege loialitatea oarecum, pur și simplu nu în totalitate).

Cerință

Astfel, scopul lui este să se poată bucura de cât mai multe puncte obținute de echipele lui favorite de-a lungul sezonului, știind că el poate să-și schimbe echipa favorită de cel mult kk ori. Dacă într-o etapă jj el ține cu echipa ii, punctajul de care se bucură va crește cu scorijscor_{ij}. Aflați acest scor maxim pentru el.

Date de intrare

Pe prima linie se găsesc trei numere naturale, nn, mm și kk, reprezentând numărul de echipe, numărul de etape și numărul maxim de schimbări de echipă favorită.

Pe următoarele nn linii se află câte mm numere naturale, scorijscor_{ij} reprezentând scorul obținut de echipa ii în etapa jj.

Date de ieșire

Pe prima linie se va găsi un singur număr, scorul maxim pe care îl poate obține XB dacă susține echipele potrivite.

Restricții și precizări

  • 1n,m,k3001 \leq n, m, k \leq 300;
  • 0scorij50 \leq scor_{ij} \leq 5;
# Punctaj Restricții
0 0 Exemplul
1 9 k=0k = 0
2 14 k1k \leq 1
3 44 n,m,k100n, m, k \leq 100
4 33 Fără restricții suplimentare

Exemplu

stdin

4 5 1
3 2 4 5 1
1 1 5 5 5
2 4 1 2 3
4 5 2 1 3

stdout

24

Explicație

XB poate ține mai întâi cu echipa 44 timp de două etape, iar mai apoi va ține cu echipa 22, obținând astfel 4+5+5+5+5=244 + 5 + 5 + 5 + 5 = 24 de puncte.

Problem info

ID: 1608

Editor: stefdasca

Author:

Source: RoAlgo Contest #5 - Back to School Edition

Tags:

RoAlgo Contest #5 - Back to School Edition

Log in or sign up to be able to send submissions!