În orașul Iași, cele firme IT derulează în prezent proiecte din acest domeniu (printre care și ONI ). Firmele sunt identificate prin numere naturale de la la , iar proiectele sunt identificate prin numere naturale de la la . Fiecare proiect are una sau mai multe etape, o etapă fiind executată de o singură firmă IT. Spunem că o firmă coordonează un proiect dacă execută mai mult de jumătate din etapele proiectului
Cerință
Cunoscând numărul firmelor IT, numărul proiectelor, numărul de etape ale fiecărui proiect și firmele ce execută fiecare etapă, să se determine firma/firmele care coordonează cel mai mare număr de proiecte.
Date de intrare
Fișierul de intrare proiecte.in
conține, pe prima linie, numerele naturale și , separate printr-un spațiu, cu semnificația de mai sus. Pe fiecare dintre următoarele linii se află informații despre câte un proiect, în ordinea numerelor de identificare a acestora. Astfel, pe linia corespunzătoare proiectului (), se află un număr natural , urmat de numere naturale , reprezentând numărul de etape ale acestui proiect, respectiv firmele care execută fiecare etapă din proiect (firma execută etapa , ). Numerele de pe aceeași linie sunt separate prin câte un spațiu.
Date de ieșire
Fișierul de ieșire proiecte.out
va conține o singură linie, pe care va fi scris numărul de identificare al firmei/firmelor care coordonează cel mai mare număr de proiecte. Dacă sunt mai multe astfel de firme, numerele de identificare ale acestora se vor afișa pe aceeași linie, în ordine crescătoare, separate prin câte un spațiu.
Restricții și precizări
- ()
- ()
- ,
- Există întotdeauna cel puțin un proiect coordonat de o firmă.
Exemplul
proiecte.in
5 4
2 3 3
3 1 2 1
5 3 4 3 3 1
1 1
proiecte.out
1 3
Explicație
Numărul maxim de proiecte coordonate de aceeași firmă este : firma coordonează proiectele și , iar firma coordonează proiectele și .